Aanbod

AANBOD

COACHING VOOR KINDEREN EN JONGEREN


Heeft je kind of tiener weinig zelfvertrouwen, is het (faal)angstig of heel gevoelig, slaapt het niet goed,...? Maak je je zorgen als ouder en wens je hierbij hulp?  Een coach kan hierbij helpen door ondermeer op zoek te gaan naar wat rust en structuur brengt in het dagelijks leven, of door de talenten van je kind of jongere in kaart te brengen, zodat het evenwichtiger en krachtiger in het leven kan staan. 

COACHING VOOR OUDERS


Zit je als ouder met je handen in het haar? Heb je hulp nodig om wat structuur te brengen in het dagelijks leven van jou en je kind(eren) ? Loopt de relatie met je kind wat stroever ? Als coach kan ik samen met jou op zoek gaan naar wat helpt voor je gezin.

ROUW- EN VERLIES-BEGELEIDING VOOR KINDEREN EN JONGEREN


Maakt je kind een verlieservaring mee? Een overlijden van een dierbare of zelfs een huisdier, een verhuis, een echtscheiding,... en voel je dat je kind hierbij wat hulp kan gebruiken? 

ROUW- EN VERLIES-BEGELEIDING VOOR
TEAMS & SCHOLEN


Als een school, een sportclub, een hechte groep met een overlijden te maken krijgt, brengt het een speciale sfeer met zich mee. Het is belangrijk om het overlijden in de groep bespreekbaar te maken, opdat kinderen niet vastlopen in hun emoties.

COACHING VOOR KINDEREN EN JONGEREN

DIE KANKER 'MEEBELEVEN'


In deze individuele sessies wordt op een creatieve manier rond hun gevoel bij kanker gewerkt. Kinderen hebben vaak heel wat vragen, zorgen, verdriet, maar tonen dit niet, omdat ze sterk willen blijven voor hun zieke mama, papa, oma, opa, broer of zus...